Man misstänks för misshandel av kvinna – gripen på plats

Under söndagen fick polisen larm om att en man misshandlat sin sambo i en lägenhet i Storgöteborg. Kvinnan som ska ha misshandlats skickade bilder till sin väninna på en lägenhet i kaos och med blod på sig själv. Två små barn ska också ha befunnit sig i hemmet.

ANNONS

Under söndagen har polisen fått in uppgifter om en misshandel någonstans i Storgöteborg. Det ska röra sig om upprepade händelser som pågått under en längre tid.

En väninna till kvinnan ringde in till polisen och berättade om blodiga bilder på sin vän och en lägenhet i kaos. Enligt väninnan ska mannen också ha tvingat sin sambo att ha sexuellt umgänge med mannens vänner vid flera tillfällen.

Gripen på plats

Polisen grep mannen i bostaden under dagen och ännu är det oklart exakt vilken rubricering händelsen ska få.

– Det ska vara ett brott i en nära relation som pågått under längre tid. Men utredningen får utvisa vad det blir för rubricering, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS