Man misshandlad i sin bil i Ale

Under natten mot tisdagen blev en man i 20-årsåldern attackerad när han satt i sin bil i Älvängen i Ale kommun. Brottsoffret blev slagen och fördes till sjukhus. Ingen är i nuläget gripen.

ANNONS
|

Det var vid klockan 02.20 som polisen larmades till Älvängen. En man i 20-årsåldern hade suttit i sin bil i närheten av Älvängens station när okända gärningspersonen ryckte upp bildörren.

– Flertalet personer börjar misshandla honom genom slag mot ansiktet och försöker förmå honom att lämna över pengar, säger Magnus Schildt, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

De misstänkta gärningspersonerna försvann sedan från platsen och det är i nuläget oklart om de fick med sig några pengar.

– Mannen fördes till sjukhus för kontroll och var omtöcknad vid förhöret, säger Magnus Schildt.

Var gärningspersonerna okända för mannen?

ANNONS

– Första bedömningen är att det inte finns någon koppling mellan dem.

Polisen skriver en anmälan om rån och ingen är ännu gripen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS