En man blev rånade och misshandlad när han försökte sälja sin crossmotorcykel.
En man blev rånade och misshandlad när han försökte sälja sin crossmotorcykel. Bild: Johan Nilsson/TT

Man försökte sälja sin motorcykel – blev rånad och slagen i ansiktet

Under ett försök att sälja sin crossmotorcykel i Jonsered blev säljaren istället slagen i ansiktet och rånad. Förövarna flydde på motorcykeln och eftersöktes av polis.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 20 som polisen fick in ett larm om ett rån i Jonsered. En man ska ha stämt träff med en för honom okänd person för att sälja sin crossmotorcykel.

– Han blev misshandlad och rånad och förövarna försvann på crossmotorcykeln, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

Enligt polisen fick mannen ett slag i ansiktet som krossade hans näsa. Flera polispatruller tog upp jakten på förövarna.

Vid klockan 20.30 hade ingen gripits. Målsägaren kördes till sjukhus med ambulans.

En anmälan om grovt rån kommer att upprättas, enligt polisen. En timme senare meddelade polisen att insatsen övergått till allmänt spaningsarbete.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS