Man blev påkörd – och slagen i ansiktet

Vid 15-tiden på fredagen larmades polisen till Paradisvägen i Partille efter att en man blivit påkörd bakifrån. Efter krocken ska han blivit slagen i ansiktet – av personen som körde på honom.
– Gärningsmannen flyr sedan platsen i bil, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson.

ANNONS

Mannen ska ha kört bil på Paradisvägen i Partille när han blev påkörd bakifrån.

– Gärningsmannen hoppar ut och börjar slå honom i ansiktet med knytnävsslag, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson.

Enligt polisens uppgifter ska det alltså ha varit personen som körde in i bilen som sedan också slog den andra mannen i ansiktet.

– Gärningsmannen flyr platsen i bil. Målsäganden följer efter men åker sedan tillbaka till platsen där överfallet skedde och möter upp polispatrullen, säger Hans-Jörgen Ostler.

Polispatrullen lyckades hitta den misstänkte gärningsmannen som nu misstänks för misshandel, olaga hot samt att inte ha anpassat avståndet i trafiken.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS