Lastbil i olycka på E45 – körde in i mitträcke

En lastbil blockerade norrgående körfält på E45, strax norr om Bohus, efter en olycka. Polisen uppgav att föraren, som fördes till sjukhus, hade någon form av sjukdom

ANNONS
|

Det var vid 14.30-tiden som lastbilen körde in i mitträcket på E45 nära Bohus. Vägen var inledningsvis avstängd och trafiken leddes via avfarten, vilket orsakade köer.

Utöver räddningstjänsten ska även två ambulanser och polis kallats till platsen.

Polisen skriver på sin hemsida att lastbilsföraren fördes till sjukhus och att ett sjukdomsfall har registrerats. De exakta omständigheterna är dock oklara i nuläget.

– Jag vet inte vad för typ av sjukdomsfall det handlar om eller om föraren skadades i samband med olyckan. I övrigt ska dock inga personskador ha inträffat, säger Fredrik Svedemyr, på polisens presstjänst.

Vid 14.49 var det åter full framkomlighet.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS