Kvinna rånad på kyrkogården

När kvinnan befann sig på kyrkogården ska en man kommit fram och hållit fast henne. Samtidigt ska en kvinnlig kumpan till mannen tagit den fasthållna kvinnans mobiltelefon.

ANNONS
|

Polisen larmades om rånet vid 22.10 då en ordningsvakt som befann sig på Kyrkotroget i Partille larmade om att han hade säkrat två personer.

När polisen anlände kom det fram att personerna som väktaren lämnade över till polisen ska ha rånat en kvinna på en närliggande kyrkogård.

Mannen och kvinnan greps av polisen och misstänks nu för rån. Den drabbade kvinnan ska enligt polisen klagat på smärtor i en underarm och fått sårskador på ett finger efter att hon blev fasthållen.

Enligt polisens presstalesperson Anna Göransson ska de misstänkta efter rånet ha följt efter kvinnan mot en busshållplats vid Allum där hon ska ha fått kontakt med ordningsvakten som kunde säkra personerna.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS