Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kvinna död i trafikolycka i Kungsbacka

En kvinna i 80-årsåldern har dött i samband med en trafikolycka i Kungsbacka. Enligt polisen är det en bil och en fotgängare som varit inblandade i olyckan, som inträffade på tisdagseftermiddagen.
– Det ska göras en utredning och den får ge svar på vad som har hänt, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Det var vid 13.47 som polis och ambulans ryckte ut till Västra Villastaden i Kungsbacka. Detta efter en trafikolycka inträffat mellan en personbil och en fotgängare.

Fotgängaren, en äldre kvinna, fick föras till sjukhus med skador som då beskrevs som oklara. Nu står det klart att hon drabbats av så allvarliga skador att hennes liv inte gått att rädda.

– Det är en kvinna som har avlidit, mycket mer än så kan vi inte säga. Det ska göras en utredning och den får ge svar på vad som hänt, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Enligt tidigare uppgifter som nådde Göteborgs-Posten ska två personer ha först till sjukhus. SOS Alarm uppgav dock senare att det handlade om en person.

– En person har blivit förd till sjukhus, säger Ola Åström, teamledare på SOS Alarm.

Den avlidna kvinnan är hemmahörande i Göteborgsområdet. Anhöriga är underrättade om dödsfallet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.