Kunder höll fast knivman på Ica

Under lördagskvällen upptäckte kunder på Ica i Stenungsund en man som gick runt och bar på en kniv. Två privatpersoner avväpnade mannen som nu misstänks för brott mot knivlagen och försök till misshandel.

ANNONS
|

Det var vid klockan 19.20 på lördagskvällen som allmänheten uppmärksammade en man som bar på en kniv inne på Ica i Stenungsund. Polisen larmades till platsen.

– Två privatpersoner lyckas avväpna mannen. När patrullen kommer till platsen har de redan lyckats ingripa, säger Fredrik Flyberg vakthavande befäl vid polisen i region väst.

Mannen, som är i 25-årsåldern, försökte göra motstånd men övermannades av kunderna. Han misstänks nu för brott mot knivlagen och försök till misshandel.

– Han frihetsberövades inte utan släpptes, säger Flyberg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS