Knivman och hund till attack mot bilist

En bilist stannade vid ett övergångsställe för att släppa över en man och en kvinna med hund. Då ska kvinnan ha slitit upp dörren medan mannen hotat bilisten med kniv samtidigt som hunden gick till attack.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan fem som en man ska ha kommit körande i en bil. Vid ett övergångsställe, i Nolhaga i Alingsås, ska bilisten ha stannat för en man och kvinna som tillsammans med sin hund ville passera.

Men istället för att gå över vägen så sliter kvinnan, enligt uppgifter, upp dörren till bilen.

– Mannen ska då hotat bilisten med kniv och även hunden ska ha gjort utfall, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i region väst.

Hunden ska enligt uppgifter ha försökt bita bilisten men inte träffat. Därefter ska de två personerna och hunden försvunnit från platsen.

ANNONS

Bilisten ska ha klarat sig utan fysiska skador. Polisen har sökt i området efter de två personerna.

– Vi har sökt och tagit vittnesuppgifter men ingen har hittats i nuläget, säger Svedemyr.

Polisen har upprättat en anmälan om olaga hot.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS