En man och en kvinna misstänks för en rad brott efter ett inbrott i en lada i Fjärås under lördagsförmiddagen.
En man och en kvinna misstänks för en rad brott efter ett inbrott i en lada i Fjärås under lördagsförmiddagen. Bild: Teo Kristjansson

Inbrott i lada i Fjärås – par sågs lämna med dramaten

En man och en kvinna togs på bar gärning när de gjorde inbrott i en lada i Fjärås på lördagsförmiddagen. Nu misstänks de för en rad brott.
– En av dem hade en mängd ammunition på sig, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i Region Väst.

ANNONS

Det var vid 10-tiden på lördagsförmiddagen som polisen fick larm om ett pågående inbrott i en lada i Fjärås.

– Någon ringer om ett pågående inbrott, det är någon som ser två personer där som väcker uppmärksamhet, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i Region Väst.

De misstänkta inbrottstjuvarna syntes lämna platsen med en så kallad dramaten, de ska även ha haft någon annan form av kärra med sig.

Bar ammunition

När polisen kommer fram anträffades mannen och kvinnan i närheten av ladan.

– De blir tagna på bar gärning, säger Camilla Kreuger, stationsbefäl vid Kungsbackapolisen.

– Det är oklart vad de fått med sig, men en av dem har en mängd ammunition på sig, det är oklart om det är misstänkt stöldgods, säger Fredrik Svedemyr.

ANNONS

Krossade ruta

Mannen misstänkts för stöld genom inbrott, brott mot knivlagen och brott mot vapenlagen. Kvinnan misstänks för stöld genom inbrott.

De misstänkta inbrottstjuvarna ska även ha krossat en ruta, polisen vet i nuläget inte vem som är ägare till ladugården.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS