Grov misshandel i Kungsbacka – man överfölls och stacks i magen

Polis och ambulans larmades under natten till Onsala, där en man påträffades skadad efter en misshandel som inträffat under lördagskvällen. Då attackerades mannen av flera personer i centrala Kungsbacka.

ANNONS
|

Strax innan klockan 04 på söndagsmorgonen larmades polisen till en buss i Kungsbacka där en man i 20-årsåldern påträffats med skador från någon form av vasst föremål.

– Det är lite oklart vad som hänt, men enligt mannen ska han ha blivit slagen i ansikten och påhoppad av flera personer redan klockan 23 på lördagskvällen, och det är först när han kliver av bussen som en närstående larmar oss, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Mannen uppges ha lindriga skador, bland annat skärskador i magen.

– Han har lättare skador i magen, troligtvis från ett vasst föremål, säger Göran Carlbom.

ANNONS

Enligt polisen ryckte ambulans ut till platsen, men mannen behövde inte följa med till sjukhus för vård.

– Vi har upprättat en anmälan om grov misshandel, men vi har ingen frihetsberövad. Enligt mannen ska händelsen ha inträffat i centrala Kungsbacka, men vi har inte heller lyckats fastställa brottsplatsen, säger Göran Carlbom.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS