Flera förda till sjukhus efter krock i Tollered

Vid lunchtid inträffade en trafikolycka på E20 i höjd med Tollered. En lätt lastbil och två personbilar kolliderade. Tre personer har behandlats på sjukhuset för lindriga skador.

ANNONS
|

Klockan 11.58 kom larmet om att en olycka inträffat på E20, mellan Tolleredsmotet och Trafikplats Kärrbogärde. Både räddningstjänst, polis och ambulans skickades ut till olycksplatsen.

– Det har varit både helt avstängt och delvis avstängt för sanering, och för att ambulansen ska kunna göra sitt jobb. Men vi lämnar platsen om ungefär en kvart, sa Bosse Florell på räddningstjänsten vid 12.30-tiden.

Tio minuter senare hade två ambulanser åkt därifrån för att föra två skadade personer till sjukhus. En tredje ambulans stod då kvar och lämnade platsen utan någon patient, enligt SOS Alarm.

Enligt Alingsås sjukhus har tre personer kommit in med lindriga skador efter trafikolyckan på E20.

ANNONS

Enligt polisen är det en förare som inte uppmärksammat köbildning och som kört in i en annan bakifrån som i sin tur kört in i den framför.

– En förare kommer att misstänkas för att inte ha anpassat avståndet för framförhållande bil, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS