Flera bilar i kökrock på E45

På torsdagseftermiddagen krockade tre bilar riktningen norrut på E45 i Surte. Enligt SOS Alarm har tre personer lastats med ambulans till sjukhus, och det var stor trafikpåverkan på plats eftersom vägen stängdes av.

ANNONS
|

Larmet om trafikolyckan inkom klockan 17.36 på torsdagseftermiddagen. Enligt SOS Alarm var sex räddningstjänstenheter, tre ambulanser och polis på plats.

– Det ska gälla tre personbilar som kökrockat i riktningen norrut på E45, säger Anna-Lena Olin, teamledare på SOS Alarm.

Det är oklart hur många personer som var involverade i trafikolyckan. Men enligt SOS Alarm har tre personer lastats med ambulans till sjukhus.

– Vi har fått in tre personer till akuten som är lindrigt skadade, säger Yvonne Damm, tjänsteman i beredskap för sjukhusen i Väster.

Enligt Trafikverket var det mycket stor trafikpåverkan på platsen eftersom vägen stängdes av helt efter olyckan.

ANNONS

Vid 18.50 hade räddningstjänst, vägassistans och bärgare lämnat platsen. Vid tidpunkten var det även full framkomlighet i trafiken.

Senare skriver polisen på sin hemsida att samtliga tre bilar har bärgats från platsen, och att en anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS