Försvunnen kvinna hittad vid liv

På tisdagskvällen gick polisen ut med att en kvinna i 70-årsåldern anmälts som försvunnen i Floda, Lerums kommun. Polisen bad om hjälp från allmänheten och strax innan klockan 21 hittades kvinnan vid liv tack vare flera tips.

ANNONS
|

Det var vid klockan 16 på tisdagseftermiddagen som anhöriga till kvinnan anmälde henne som försvunnen. Då ska hon ha varit borta i mer än fyra timmar och försvunnit från området Oscarshöjd i Floda, Lerums kommun.

Polisen sökte efter kvinnan i närområdet och kontaktade både sjukvården och kollektivtrafiken, utan resultat. Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i Väst, berättade tidigare under kvällen att det är möjligt att kvinnan kan ha tagit sig längre bort.

– Vi har inte kunnat söka igenom ett särskilt område eftersom hon kan ha åkt någonstans med buss, taxi eller liknande. Vi vill ha in information från allmänheten eftersom det har gått några timmar nu sedan hon försvann, säger Gustafsson.

ANNONS

Polisen gick tidigare ut med att de sökte efter tips från allmänheten – och strax innan klockan 21 på tisdagskvällen meddelade polisen att kvinnan var hittad välbehållen. Det var tack vare tips och information från allmänheten som kvinnan kunde hittas i höjd med Öijared i Floda.

ANNONS