Brand på snabbmatsrestaurang i Stenungsund

En brand bröt ut under söndagseftermiddagen på Burger King på Ucklumsvägen i Stenungsund.
– Branden började på grillen och har spridit sig till ventilationen, säger Mikael Lindgren, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg.

ANNONS
|

Vid 15.30 på söndagen inkom ett larm om brand på Burger King i centrala Stenungsund. Räddningstjänsten var på plats med två stationer och släckte.

Omkring 17-tiden meddelade räddningstjänsten att de hade branden under kontroll.

– Man har haft lite konstruktionsbränder som man har släckt. Nu håller man på och kontrollerar den sista biten och släcker av de delarna av ventilationen som man inte har kommit åt, säger Christer Dyrfelt, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten, vid klockan 17.

Inga personer ska ha kommit till skada under händelsen och branden spred sig inte ut från köket. Vid 18-tiden kunde Räddningstjänsten bege sig hemåt då släckningsarbetet var avslutat.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS