Bilist attackerad – fick bilen sönderslagen

När en bil tvingades tvärnita verkar det har brustit för männen som färdades i den.
– Tre män ska ha hoppat ur bilen och slagit sönder den målsägandes bil så att han fick glassplitter i ansiktet, säger Thomas Fuxborg på polisen.

ANNONS

Händelsen inträffade vi 22.30-tiden på söndagskvällen då en man körde ut på Onsalavägen utanför Kungsbacka i höjd med Onsala kyrka.

Enligt mannen tvingades då en bilist som kom körandes på Onsalavägen att göra en kraftig inbromsning.

– Enligt den målsägande mannen kommer det en BMW i väldigt hög fart, som han inte har sett. BMW:n tvingas att tvärnita och männen i den blir helt vansinniga och hoppar ut och slår sönder hans bil så att han får glassplitter i ansiktet, och efter de har gjort det åker de iväg, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Mannen som satt i den sönderslagna bilen larmade polisen omkring fem minuter efter själva händelsen.

ANNONS

– Men var männen som slog sönder hans bil har tagit vägen vet vi inte. Det är oklart om de körde mot Gottskär eller Kungsbacka, säger Thomas Fuxborg.

Polisen skrev efter händelsen en anmälan om skadegörelse och även misshandel då den målsägande mannen fick glassplitter i ansiktet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS