Bil har voltat av vägen på E6

En bil har kört av vägen igenom ett viltstängsel på E6 i höjd med Stenungsund. Flera enheter från räddningstjänsten larmades till platsen och två personer har förts med ambulans till sjukhus.
– Det är en bil som har voltat, vi är på plats och börjar släppa på trafiken nu, säger Lars Jostelius vid räddningstjänsten.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 19.30 på söndagskvällen som räddningstjänsten larmades till E6 i höjd med Stenungsund. Enligt räddningstjänsten voltade bilen runt och körde av vägen.

Till en början var vägen avstängd men strax efter klockan 20.30 meddelade räddningstjänsten att man börjat släppa på trafiken på en fil.

Två till sjukhus

Tre enheter från räddningstjänsten och en ambulans larmades till platsen. Räddningstjänsten hade lämnat platsen vid klockan 21.

Två personer har förts till sjukhus i samband med händelsen. Skadeläget bedöms vara lindrigt på båda personerna.

Även polisen larmades till olycksplatsen.

– Vi har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik, säger Magnus Schildt, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS