Bil fattade eld efter allvarlig olycka – föraren försvunnen

En allvarlig singelolycka har inträffat på E6:an i Kungsbacka, norrgående riktning. Räddningstjänst, ambulans och polis var alla på plats, men något olycksoffer har inte anträffats.

ANNONS
|

Larmet om olyckan nådde räddningstjänsten strax efter 23 på onsdagskvällen.

– Handlar om en singelolycka, en bil som kört av vägen och in i ett träd, säger Mikael Lindgren, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Enligt polisen ska även de ha larmats i samband med att en bilist blivit omkörd av olycksbilen.

– Bilen har kört om en annan, sen hittas den brinnande i ett träd. Det ska ha gått fruktansvärt fort, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Än finns inga uppgifter om skadeläget, inte heller om hur många som färdades i bilen vid tiden för olyckan. Enligt både räddningstjänst och polis fattade bilen eld efter kraschen, en eld som nu har släckts.

ANNONS

SOS Alarm meddelar runt 00.25 att räddningstjänsten har lämnat platsen.

På torsdagsmorgonen meddelar polisen att varken förare eller passagerare fortfarande inte anträffats på olycksplatsen.

– Polispatrull och räddningstjänst anländer samtidigt, varpå räddningstjänsten påbörjar släckningsarbetet. Då visade det sig att det inte var någon kvar i bilen, säger Johan Ljung.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS