Hotade och körde över mans fötter med bil

Under fredagsmorgonen ska en händelse utspelat sig i ett område i södra Härryda. En man i 70-årsåldern ska ha hotat en man och enligt uppgifter försökt köra över personen med en bil.

ANNONS
|

Händelsen ska ha skett strax innan klockan åtta på fredagsmorgonen. En man i 70-årsåldern färdades i en bil när han mötte en annan man. Föraren ska då ha uttryckt sig hotfullt och sedan, enligt polisanmälan, försökt att köra över mannen.

– Han ska ha lyckats slänga sig åt sidan men ska enligt uppgifter från anmälaren ha kört över hans fötter. Gärningspersonen ska därefter ha lämnat platsen, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i region väst.

Ingen gripen

Den påkörde mannen ska ha klarat sig utan allvarliga skador och ska inte ha behövt uppsöka sjukvård.

Enligt polisen är mannen i 70-årsåldern nu misstänkt för försök till grov misshandel. En anmälan om olaga hot har också upprättats.

ANNONS

– Vad som har föranlett den här aggressiviteten kan jag inte uttala mig om, det går vidare i utredningen, säger Svedemyr.

Ingen person har gripits i samband med händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS