Storbråk på flyktingförläggning

Polis larmades till en flyktingförläggning i Lerum på torsdagskvällen efter att flera personer ska ha drabbat samman inne på anläggningen. Det är väldigt stökigt på platsen. En kvinna uppges ha blivit nedslagen.

ANNONS
|

Polisen anländer till platsen strax före klockan 18 där det ska ha uppstått bråk mellan två olika grupperingar. Minst tre personer utpekas som misstänkta gärningsmän. En kvinna ska ha blivit nedslagen men är inte allvarligt skadad, skriver polisen på sin hemsida.

–Det var ett flertal personer som av någon anledning började bråka. Man höll förhör på platsen men det blev allmänt omöjligt att lista ut vem som hade gjort vad, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

Ingen blev gripen i samband med bråket.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS