30 oktober: Blodiga strider mellan Turkiet och Syrien

Turkiska och Syriska styrkor har drabbat samman i norra Syrien och flera syriska soldater rapporteras vara döda eller tillfångatagna. Striderna symboliserar en upptrappning av konflikten, så vad betyder det för folket och situationen i regionen?

ANNONS

För första gången under den turkiska militäroffensiven i norra Syrien har Erdogans trupper drabbat samman med Bashar al-Assads syriska regeringsstyrkor. Flera syriska soldater har rapporterats döda. GP:s Hampus Dorian berättar om upptrappningen i den Syriska konflikten.

Dessutom: Nytt linbaneförslag presenterat, Petter Stordalen blir ny ägare till Ving och kvinna döms för att ha försökt förgifta sin sambo.

Programledare: Andreas Granath

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS