23 oktober: Det vet vi om ambulanskaparen i Oslo

Människor tvingades kasta sig undan när en beväpnad man försökte fly från polisen i en stulen ambulans. Under vansinnesfärden körde han på en barnvagn med tvillingar i. GP:s reporter var på plats och berättar vad vi i dagsläget vet om händelsen.

ANNONS

En beväpnad man kapar en ambulans och försöker i hög hastighet köra på människor i centrala Oslo. Han träffar en barnvagn med två små tvillingar innan han kan stoppas av polis. GP:s Michaela Karlén var på plats i Oslo, och berättar om vad vi vet om händelsen och gärningsmannen.

Dessutom: 39 döda hittade i lastbil i England, Sverigedemokraterna utmanar S i ny mätning och Hongkong drar tillbaka kontroversiellt lagförslag.

Programledare: Andreas Granath

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS