Pojke rånad av mopedist i Partille

En pojke i 15-årsåldern ska ha blivit rånad i Partille. Efter rånet kunde pojken ta sig hem för att slå larm.
– Gärningsmannen ska ha knäat honom i ansiktet och även sparkat på honom, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Vid 18-tiden på söndagen slog pojken larm till polis om att han blivit rånad i Sörlyckan i Partille. Händelsen ska ha inträffat en halvtimme tidigare.

Polisens presstalesperson Peter Adlersson berättar att pojken uppgett att han blivit påhoppad av en man som kommit till platsen på moped. Gärningsmannen ska bland annat ha knäat pojken i ansiktet och även sparkat på honom.

– Han har börjat blöda näsblod och har även ont i en arm. Men han har inte behövt åka med ambulans till sjukhus eller något utan blivit omplåstrad i hemmet.

I samband med händelsen ska även gärningsmannen ha tagit pojkens mobiltelefon och hörlurar innan han försvann på mopeden. Pojken kunde därefter ta sig hem för att slå larm.

ANNONS

Enligt Adlersson är ingen gripen och man har heller ingen misstänkt.

– Men det är fult gjort, det måste jag säga.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS