Kvinna anhållen för tretton brott mot äldre

En kvinna i trettioårsåldern anhålls misstänkt för att begått totalt tretton brott mot äldre och funktionshindrade i Ytterby och Partille. Bland annat för att ha stulit receptbelagd medicin. Majoriteten av brottsoffren är äldre kvinnor i nittioårsåldern.

ANNONS
|

Under vecken greps en kvinna i trettioårsåldern misstänkt för flera brott mot äldre. Kvinnan ska ha ringt äldre och funktionshindrade och uppgett att hon arbetat för hemtjänsten. I samtalen har hon påstått att hon glömt tillhörigheter hemma hos personerna eller att hon ska hjälpa till att hämta ut medicin.

Hon har nu anhållits misstänkt för tretton brott. I fyra fall handlar det om stölder av receptbelagd medicin, men hon ska också ha gjort ytterligare stöldförsök, meddelar polisen i Storgöteborg nordost.

Majoriteten av brottsoffren är äldre kvinnor i nittioårsåldern boende i Ytterby och Partille.

Kvinnan är nu anhållen misstänkt för fyra stölder, tre bedrägerier, två försök till grov stöld, tre försök till stöld och ett försök till bedrägeri.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS