Krock i Partille – bil voltat

Två personbilar kolliderade under torsdagseftermiddagen i ett industriområde i Partille. Enligt räddningstjänsten voltade en av bilarna och hamnade på sidan i vägbanan. En person fördes till sjukhus med ambulans.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka kom in till SOS Alarm strax innan klockan ett på torsdagseftermiddagen.

Två bilar ska då ha kolliderat i ett industriområde i Partille.

Räddningstjänsten larmades till platsen med två enheter.

– Vi har precis anlänt. Kollisionen har skett på en mindre väg i ett industriområde. Jag har ingen prognos för hur länge vi blir kvar, säger Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg strax efter klockan ett.

Även polis och ambulans larmades till platsen. Enligt SOS Alarm skickades fyra ambulanser.

– När vi kom fram var det en bil som hade voltat och låg på sidan utanför vägbanan, säger Micke Olsson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

ANNONS

Han fortsätter:

– Initialt fick vi uppgifter om att någon skulle sitta fast i bilen, men när vi kom fram hade samtliga inblandade tagit sig ut ur bilarna.

En person behövde i samband med krocken föras med ambulans till sjukhus, enligt SOS Alarm.

– Ingen av de inblandade är allvarligt skadad. En person klagade på rygg- och nacksmärtor och har möjligtvis ett litet jack som behöver sys. Det är den personen som blivit avförd med ambulans, säger Stefan Gustafson, polisens presstalesperson i region Väst.

I nuläget finns det inga uppgifter om hur många som var involverade i olyckan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS