På Härlandatjärnskolan äter barnen rester till lunch
Bröd på havregrynsgröt, tomatsås av överblivna grönsaker och potatismos i soppan. På Härlandatjärnskolan lagas maten på sådant som inte ätits upp.
– Vi gillar att tänka utanför boxen, vi är inte så duktiga på att följa recept, säger köksmästare Pernilla Dierks.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.