Olycka mellan motorcykel och fyrhjuling – en till sjukhus

En motorcykel och en fyrhjuling har krockat i Biskopsgården efter en okynnesfärd på en gångbana. En person har åkt till sjukhus med ambulans – och skadorna befaras vara allvarliga.

ANNONS
|

Klockan 16.35 på söndagen kom ett larm om att en motorcykel och en fyrhjuling hade krockat i Biskopsgården i Göteborg. En person ska sedan ha förts till sjukhus, befarat allvarligt skadad.

Den skadade personen ska ha kört motorcykeln, medan fyrhjulingsföraren ska ha klarat sig oskadd.

Vid 19-tiden meddelade polisen att de två förarna varit i sällskap och att det framkommit att de båda okynneskört på en gångbana. De är båda misstänkta för grov vårdslöshet i trafiken.

– Motorcykelföraren är också misstänkt för drograttfylla och det är han som är skadad och avförd till sjukhus, säger Morten Gunneng hos polisen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS