Misstänkt mord i Biskopsgården – person hittad död

Polisen har spärrat av en adress i Biskopsgården efter att en person hittats död. Än så länge finns det få uppgifter om vad som har hänt, men enligt polisen pågår en utredning om mord alternativt dråp.

ANNONS
|

Polisen fick larmet klockan 10.42 på söndagen. Enligt uppgifter till GP var flera ambulanser och polisbilar på plats kort därefter.

– Platsen är avspärrad för teknisk undersökning och utredningen pågår, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson för polisen i region Väst strax efter lunchtid.

Han bekräftar att rubriceringen är misstänkt mord alternativt dråp.

– Vi har inte så mycket information att gå ut med än, men vi inleder alltid sådana här utredningar med en bred brottsrubricering innan vi vet mer, fortsätter han.

Tekniker färdiga – men polisen fåordig

Vid 19-tiden meddelade polisen att en teknisk undersökning genomförts.

– Vi är inte kvar, teknikerna är klara på platsen. Utöver det har jag inte något nytt att berätta. Än så länge har inget nytt framkommit, säger polisens vakthavande befäl Göran Carlbom.

ANNONS

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS