MC-förare försökte fly från polisen – körde omkull

En ung man på motorcykel körde omkull när han försökte köra ifrån polisen i Mölndal under natten. Han skadade foten i kraschen och fick köras till sjukhus.

ANNONS
|

Vid ettiden under natten mot söndag körde en motorcykelförare omkull på Flöjebergsgatan i Mölndal i ett försök att fly från polisen.

– Det var en MC-polis som skulle stoppa den här mannen för kontroll. Då försöker han köra därifrån, men det bär sig inte bättre än att han kör av vägen, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Föraren, en man i 18-årsåldern, bröt sin fot i fallet och fick köras till sjukhus med ambulans.

– Polisen skriver en anmälan om olovlig körning eftersom han saknar körkort, säger Thomas Fuxborg.

MC-föraren verkade också vara påverkad av alkohol eller droger, enligt polisen. Därför är han också misstänkt för rattfylleri, utöver olovlig körning.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS