Man till sjukhus efter motorcykelolycka – misstänkt för drograttfylleri

En person fördes till sjukhus i samband med en singelolycka i Lerum på måndagsmorgonen. Enligt SOS Alarm körde en man på motorcykel ner i diket. Han är nu misstänkt för vårdslöshet i trafiken och drograttfylleri.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka kom in till SOS Alarm klockan 08.32 på måndagsmorgonen.

En motorcykel ska då ha varit involverad i en singelolycka på Olofstorpsvägen i Lerum.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.

– Det rör sig om en singelolycka. Vägen av är avstängd i både riktningarna, säger Bosse Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Enligt SOS Alarm ska motorcyklisten ha kört ner i diket. Två ambulanser larmades till platsen och minst en person fördes till sjukhus.

– Enligt mina uppgifter rör det sig om en man i 35-årsåldern som är förd till sjukhus. Hans skadeläge är okänt, men han ska vara vid medvetande, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Strax efter klockan 09 hade räddningstjänsten och polis lämnat platsen.

Mannen är bland annat misstänkt för vårdslöshet i trafiken.

– Men han är även misstänks för drograttfylleri, säger Anna Göransson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS