Man svårt misshandlad av flera personer i Mölndal

En man i 20-årsåldern blev under natten till söndagen misshandlad av tre män. Offret fick föras till sjukhus med omfattande skador.
– Han har fått mycket slag och sparkar mot sig, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Larmet om misshandeln kom till polisen 02.31 under natten till söndagen. Det är vittnen som ringer och berättar om hur ”flera” personer slår och sparkar en man på en gata i Rävekärr i Mölndals kommun.

De misshandlande männen hinner sedan försvinna i en bil. Polisen lyckades dock snabbt stoppa bilen i Mölndals Bro och griper sedan tre män misstänkta för misshandel. De misstänkta är mellan 20 och 28 år gamla, enligt polisens anteckningar.

– Vi var i närheten när vi fick larmet, så vi kunde stoppa bilen snabbt. Vi kan konstatera att det varit de här tre männen som varit inblandade i misshandeln, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Offret för misshandeln förs samtidigt till Östra sjukhuset för vård, han var vaken men hade ”omfattande skador” enligt polisen.

Trion misstänks nu för misshandel, alternativt grov misshandel. Såväl den misshandlade mannen, som de misstänka gärningsmännen ska nu förhöras så snabbt som möjligt.

– Vi har inte hört målsäganden än, så vi har ingen orsak till varför detta har hänt, säger Peter Adlersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS