Man rånades under pistolhot i Eriksbo

En man i 25-årsåldern blev under natten rånad i Eriksbo. Tre män, maskerade i skidmasker, ska bland annat ha riktat en pistol mot offrets huvud.
– Först efter att männen sprungit från platsen upptäckte målsägande att hans halskedja är borta, säger Peter Aldersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Vid 00.53 larmades polisen till ett personrån i Eriksbo i nordöstra Göteborg.

– Det verkar ha varit någon fest i en lokal vid en skola. När målsägande, en man i 25-årsåldern, gick ut från festen blev han påhoppad av tre okända personer som satte en pistol mot huvudet på honom, säger Peter Aldersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Enligt polisen ska de tre gärningsmännen varit maskerade med skidmasker.

– Först efter att männen sprungit från platsen upptäckte målsägande att hans halskedja är borta.

Polisen var på plats under natten och sökte efter gärningsmännen med hundpatruller, men lyckades inte gripa någon för rånet.

ANNONS

Mannen som utsattes för rånet ska inte ha skadats fysiskt i samband med händelsen.

En anmälan om grovt olaga hot alternativt grovt rån har upprättats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS