Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Man knivrånades av tiotal maskerade

En man ska ha blivit rånad av runt tio maskerade och beväpnade tonårskillar vid Brunnsparken i natt.

Tidigt på lördagsmorgonen, runt klockan 04.39 vid Brunnsparken, utsattes en man i 25-årsåldern för rån av ett större gäng på drygt tio personer. Enligt polisen ska några av gärningsmännen ha haft kniv, någon ska även burit batong. Mannen anger att det handlade sig om unga killar i tonårsåldern som hotade men också sparkade och slog honom i ansiktet och på kroppen.

Han säger också att samtliga personer var maskerade med skidmasker på olika vis. Mannen blev av med ett halsband, sin telefon, plånbok och en guldring.

Efter händelsen fick han hjälp av en taxichaufför som körde hem honom, där han sedan ringde till polisen. Det finns inga uppgifter om personskador, inga misstänkta har kunnat gripas i nuläget.

– Vi försöker med hjälp av övervakningskameror att se om vi kan hitta någonting innan eller efter rånet där vi kan identifiera inblandade personer. Det blir ett inre spaningsärende. Vi tittar på tidigare, liknande händelser för att se om vi kan hitta ett samband, förklarar polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.