Lyssna på GP:s poddar och inlästa reportage

Håll koll på de senaste nyheterna, lyssna på ett längre reportage, lär dig mer om Göteborgs humor och få koll på veckans viktigaste sportnyhet. Här är GP:s poddar.

Linnea Svensson, Isabella Persson

Lyssna på GP Dokumentär:

Du har väl inte missat GP:s nya dokumentärsatsning? Lyssna på de första avsnitten här.

Lyssna på inlästa reportage:

Bild: Andreas Granath

Alla GP:s inlästa reportage samlas under ämnet Lyssna på GP, som du kan följa i appen för att alltid få en notis när ett nytt inläst reportage släpps.

Prenumerera på GP:s poddar

Våra poddar finns också på Spotify, Apple podcasts och andra poddspelare. Glöm inte att prenumerera på din favoritpodd.

Lyssna på 031 Fotboll

031 Fotboll med Linus Petersson, Philip Trollér och Robert Laul.
031 Fotboll med Linus Petersson, Philip Trollér och Robert Laul. Bild: Sanna Tedeborg

En ny säsong av 031 Fotboll drar igång till hösten men under våren har vi haft några riktiga guldkorn till poddavsnitt. Du har väl inte missat avsnittet där Marcus Berg pratar om uppgjorde matcher när han spelade i Grekland eller när Häckens Leo Bengtsson och lagkamraten Sebastian Lagerlund slog in en golfboll på en restaurangtoalett i Marbella. Vem befann sig inne på toaletten? Ingen mindre än skådespelaren och musikalartister Anders Ekborg.

Och GP:s fotbollsteam har också utsett årets bästa inmarsch-låt och man kan väl säga att åsikterna går isär. GP:s fotbollspodd med en dryg timme fokus på Göteborgsfotbollen i allmänhet och Göteborgsfotbollen i synnerhet.

Lyssna på Cwejman & Werner

Björn Werner, kulturchef och Adam Cwejman, ledarskribentPodd: Cwejman & Werner
Björn Werner, kulturchef och Adam Cwejman, ledarskribentPodd: Cwejman & Werner Bild: Paul Wennerholm

Cwejman & Werner är en podcast från Göteborgs-Posten där kulturchef Björn Werner och ledarredaktör Adam Cwejman fördjupar dig i ämnena som splittrar debattörerna.

Lyssna på succépodden Bröta på:

Bild: Jenny Ingemarsson

Ståuppkomikern Ina Lundström och GP:s Kristian Wedel är sällan överens, men en sak har de gemensamt: Ett närmast osunt intresse för Göteborg (de vägrar att säga ”Götet”) och allt som är göteborgskt. I Brôta på pratar de om Göteborgs historia som du aldrig hört den förut. Vi utlovar historiska rallarslagsmål, svaret på frågan om huruvida det finns intelligent liv i Göteborg, och kanske också en senkommen ursäkt till Frederikshavnsborna, för allt elände göteborgare utsatt dem för genom åren. I senaste säsongen är Ina och Kristian på jakt efter den perfekta 400-årspresenten till Göteborg, och kanske är det dags att göteborgarna äntligen kommer samman?

Lyssna på avsnitten här eller där du hittar poddar.

Lyssna på GP:s prisbelönta granskning Systrar:

Här kan du läsa mer om granskningen och lyssna på alla avsnitt av granskningen om män som köper kvinnor, våld, överlevnad och några tjejer som slutade vara tysta.

Alla GP:s poddar samlas här.