Larm om misstänkt föremål vid Gekås i Ullared

Polisen fick under lördagskvällen larm om ett misstänkt föremål på en parkeringsplats vid Gekås i Ullared. Efter en kortare tids avspärrning visade det sig att föremålet var helt ofarligt.

ANNONS
|

Larmet om in till polisen vid niotiden om att ett misstänkt föremål hittats vid en parkeringsplats i anslutning till Gekås i Ullared. Polisen hade precis anlänt till platsen vid 21.30-tiden för att undersöka föremålet.

– Det är en väktare som har hittat ett paket, någon form av mindre låda eller ett paket som de av någon anledning har fattat misstanke om att det är något farligt, säger Sebastian Börjesson, vakthavande befäl på polisen till GP.

I nuläget finns det inget särskilt som tyder på att det föremålet faktiskt är farligt, enligt polisen. Enligt polisens uppgifter till Hallands Nyheter hittades föremålet i en busskur på Varbergsvägen utanför polisstationen i närheten av Gekås.

ANNONS

Vidd 22-tiden på lördagskvällen meddelade polisen att man avvecklat insatsen vid Gekås.

– Vi är klara på platsen. Det visade sig att det är en kund som glömt kvar eller tappat en vara ur en kundvagn där, säger Sebastian Börjesson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS