Kollision på Söderleden – två till sjukhus

Två fordon har kolliderat på Söderleden, i höjd med travbanan i Mölndals kommun. Vägen är helt avstängd i östgående riktning. Två personer ska vara förda till sjukhus.
– Det är helt stopp, så det är långa köer, säger Fredrik Johansson på räddningstjänsten.

ANNONS
|

Larmet kom till SOS 08.48 på söndagen. Två bilar ska ha kolliderat på platsen. Vägen var helt avstängd i östgående riktning.

Tre ambulanser har varit på plats, enligt SOS Alarm, och två personer har fått föras till sjukhus. Skadeläget är dock oklart.

Var långa köer

Enligt räddningstjänsten ligger en lyktstolpe mitt över vägbanan.

– Det är en lyktstolpe som blivit påkörd, som ligger över körbanan. Jag vet inte hur det har gått till, men det är två personbilar som krockade och i samband med det har lyktstolpen välts, men exakt hur det har gått till vet jag inte.

Långa köer bildades på platsen i samband med att vägen initialt stängdes av helt, och nu alltså fortfarande är avstängd i ena riktningen.

ANNONS

Vid 11-tiden fungerade trafiken vid platsen som vanligt igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS