Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Här är John Legends nya hus

LYXHUSET: Kändisparet musikern John Legend och modellen Chrissy Teigen sålde nyligen sitt hem i Beverly Hills. Men de verkar trivas i området för de har nu köpt ett nytt hus på hela 1 000 kvadratmeter i just Beverly Hills.

Tidigare i höst lade Hollywoodparet, musikern John Legend och modellen Chrissy Teigen ut sitt 800 kvadratmeter stora lyxhus i Beverly Hills till försäljning. Utgångspriset var cirka 217 miljoner kronor. Huset är nu sålt, men vad slutpriset landade på är inte känt.

LÄS MER: John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

Kändisparet kommer nu inte att bli hemlösa. De har redan köpt ett nytt hus, vilket bekräftas av säljande mäklarfirman i ett mejl. Det blir ingen lång flytt för dem då även deras nya hem ligger i Beverly Hills.

Legends och Teigens nya hem är 200 kvadratmeter större än det förra huset. Det nya är nästan 1 000 kvadratmeter, och har sex sovrum och nio badrum.

LÄS MER: J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

Huset ska vara sprillans nytt, byggt i modern stil och ha en öppen planlösning. På bottenvåningen finns stora skjutdörrar i glas som kan öppnas ut mot den stora trädgården och poolområdet. Som mycket därborta är inte bara huset stort, parkeringen framför huset är på hela 600 kvadratmeter.

Vardagsrummet, matsalen och köket som har två köksöar är ljust och hänger ihop. Nämnda rum har utsikt över poolområdet, men även stadsutsikt.

Två walk- in-closets

Husets master suite har också en lounge där det finns gott om plats för en sittgrupp och dagbädd. Vill de mysa till det ordentligt finns en öppen spis att värma sig vid. I anslutning till sovrummet hittar man en stor balkong med sittmöbler. Där har de också två walk-in-closets och två badrum. I sitt förra hus hade de ”bara” en stor walk-in-closet.

Paret får även en vinkällare med plats för 300 flaskor, en hemmabio, ett kontor, ett poolhus och en saltvattenpool med grym utsikt. På baksidan finns flera sittytor, både i solen och i skuggan.

Priset på det nya huset var 160 miljoner kronor.

LÄS MER: Pierce Brosnan säljer sitt hus för strax under en miljard

LÄS MER: Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

LÄS MER: Tommy Hilfigers färgglada Miamihus är till salu igen

LÄS MER: Här är några av världens dyraste hem

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.