Julen är här och i många hushåll bunkras det upp med julchoklad. Men vad är det vi ställer på bordet egentligen? GP:s Ida Johansson berättar om en miljardindustri där bönderna går på knäna, och där chokladbristen snart kan vara ett faktum.
Programledare: Andreas Granath
Fakta: Nyhetspodden
Göteborgs-Posten ger dig de viktigaste nyheterna och fördjupningarna – varje vardag. Förstå dagen med Nyhetspodden.
Nyhetspodden finns där poddar finns. Sök på Nyhetspodden i din spelare eller följ länkarna nedan:
Nyhetspodden på Apple Podcasts
Kommentarer
Kommentera artikeln
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.