6 mars: Coronaläget i Sverige

Utrikesdepartementet avråder från resor till regioner i norra Italien och i Danmark kommer Melodifestivalen och fotbollsmatcher hållas utan publik. Där är vi inte i Sverige ännu, men hur ser coronaspridningen ut här, och hur orolig bör man vara?

ANNONS
|

Sverige har nu över 100 bekräftade fall av coronaviruset och frågan om man ska stänga skolor och arbetsplatser dyker upp på olika håll. Men hur är Corona-läget i Sverige i praktiken, och hur orolig ska man vara? GP:s Linnea Rönnqvist och Filip Persson reder ut frågan.

Dessutom: Tre av dagens viktigaste nyheter.

Programledare: Andreas Granath

Fakta: Nyhetspodden

Förstå dagen med Nyhetspodden. Göteborgs-Posten ger dig de viktigaste nyheterna varje vardag – och en fördjupning varje fredag.

Nyhetspodden finns där poddar finns. Sök på Nyhetspodden i din spelare eller följ länkarna nedan:

Nyhetspodden på Spotify

Nyhetspodden på Apple Podcasts

Nyhetspodden på Google Podcasts

Nyhetspodden på Acast

Nyhetspodden på GP.se

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS