17 oktober: Köper britterna Johnsons avtal?

Med ett par eftergifter från Storbritannien kunde man till slut enas om ett brexitavtal. Både Boris Johnson och kommissionsordförande Jean-Claude Juncker log brett när lösningen presenterades. Men kommer britterna att acceptera den?

ANNONS
|

Efter många och långa turer har det till slut hänt. Storbritanniens premiärminister Boris Johnson och EU har lyckats komma fram till brexitett avtal som man kan enas om. Allt frid och fröjd? Nja, Johnson måste ta sig över ytterligare hinder på hemmaplan för att få igenom avtalet, berättar GP:s Jan Höglund.

Dessutom: Migrationsverket stoppar utvisningar till nordöstra Syrien, proffsboxare dog efter knockout och Göteborgsvarvets chef avgår.

Programledare: Andreas Granath

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS