Trafikolycka på riksväg 40

Vid 16.21 kom larmet om en trafikolycka på riksväg 40 i höjd med Landvettermotet. En lastbil har krockat med en personbil. Vägen är i skrivande stund avstängd i riktning mot Borås.

ANNONS

Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats till platsen.

– Det är en personbil och en lastbil som har krockat och det ligger massor av bildelar på vägbanan. Vägen är helt avstängd i riktning mot Borås, säger Lydia Bradaric, larm och ledningsoperatör på Räddningstjänsten.

Skadeläget på de inblandade är oklart. Enligt SOS-alarm ska ingen ha behövt åka med ambulans till sjukhus.

Vid 17.45-tiden meddelar räddningstjänsten att man lämnat platsen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS