Misstänkt mord avskrivet – gripna har släppts

Under lördagen avled en man i 20-årsåldern i en lägenhet på Hisingen. I bostaden greps två personer misstänkta för mord alternativt dråp. Under söndagen avskrev polisen misstankar om brott och personerna släpptes.

ANNONS
|

Det var vid 11-tiden på lördagen som polis och ambulans larmades till en lägenhet i ett bostadsområde på Hisingen. Upplivningsförsök påbörjades på en man i 20-årsåldern, men hans liv gick inte att rädda och han avled på plats.

I bostaden fanns ytterligare två personer, en man och en kvinna. De greps, misstänkta för mord alternativt dråp, och togs med till förhör. Polisens tekniker påbörjade sedan en teknisk undersökning på platsen.

LÄS MER: Misstänkt mord i Göteborg

På söndagen meddelade polisens presstalesperson att man inte längre misstänker något brott i samband med dödsfallet:

– Teknikerna har nu gjort sin undersökning och det finns inget som stärker misstankarna. De som greps och hämtades in är nu släppta. De är i nuläget inte delgivna misstanke om mord alternativt dråp.

ANNONS

Han tillägger att de två personerna är fortsatt misstänkta för narkotikabrott. Polisen inväntar nu den rättsmedicinska obduktionen som ska göras på den avlidne mannen.

ANNONS