Försvunnen 9-åring återfunnen

En 9-årig pojke försvann i Göteborg under onsdagsmorgonen, vilket föranledde en polisiär sökinsats. Senare under dagen meddelades att pojken är återfunnen.
– Vi misstänker inget brott, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

ANNONS

Vid 9.20-tiden på onsdagsförmiddagen försvann en 9-årig pojke från sina syskon. De befann sig vid tillfället nära Kville saluhall på Hisingen.

– Enligt föräldrarna älskar han att åka buss, sade polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Polisen sökte igenom Nordstan och Centralstationen utan resultat och meddelade både väktare och ordningsvakter. De var även i kontakt med sjukhusen och sökte vid pojkens hemadress utan resultat.

– En nioåring ska inte vara själv på stan, sade Thomas Fuxborg.

Vid 16.30-tiden på onsdagen meddelade polisen att pojken var återfunnen. Han ska ha tagit en spårvagn till nordöstra Göteborg, där han hittades.

Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS