Bråk på Götaplatsen – en till sjukhus

Vid halv femtiden på söndagsmorgonen larmas polis till Götaplatsen i Göteborg. Flera personer slåss och när de skingras ligger en person på marken. En person förd till sjukhus med ambulans.

ANNONS

Polisen larmades till Götaplatsen i centrala Göteborg tidigt under söndagsmorgonen efter att flera personer varit inblandade i ett slagsmål vid platsen.

– Initialt fick vi uppgifter från inringare att rörde det sig om ett 20-tal personer men det har varierat. Någon har uppgett att det snarare varit fyra så det är lite oklart än så länge, säger Jenny Widén vid polisen.

Innan polisen kommer fram till platsen har personerna som slagits skingrats åt olika håll. Kvar ligger då en person på marken.

– En man ligger kvar skadad på marken. Han förs senare med ambulans in till sjukhus. Jag har inga uppgifter om skadeläget just nu, säger Jenny Widén.

ANNONS

Vad som låg bakom bråket är fortfarande oklart.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS