Apoteksrån i Kärra – polisen söker efter gärningsperson

Vid niotiden larmades polisen till ett apotek i Kärra centrum efter att en man rånat apoteket på narkotikaklassade mediciner. Polisen söker nu efter mannen och går igenom övervakningsfilm från området.

ANNONS

Mannen hade något slags metallföremål, men som polisen beskriver som okänt.

– Det verkar handla om någon slags järnrör, men vi kan inte säga exakt. Det verkar i alla fall inte ha varit ett vapen, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

Enligt polisen var det ingen som skadades under rånet.

Mannen lämnade platsen i riktning mot ett skogsparti och polisen har patruller på plats som söker efter honom. Enligt polisen finns det inget som tyder på att han ska var farlig för allmänheten.

Polis är på platsen och pratar med vittnen, säkrar bevis och letar efter gärningspersonen. I området finns övervakningskameror och nu går polis går igenom filmerna för att se om det finns material som är intressant för utredningen.

ANNONS

– Det finns servicebutiker i området med kameror som kan fånga delar av gatan, säger Hans-Jörgen Ostler.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS