Ville hämta telefon hos polisen – blev hotfull och omhändertogs

En man ville hämta ut sin telefon på polisens hittegodscentral i Göteborg. Polisens svar – att telefonen skulle bli kvar i beslag – ville han inte acceptera.
– Han blir hotfull och aggressiv, och omhändertas sedan en bit bort från lokalen, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS
|

Det var tidigt på tisdagseftermiddagen som mannen besökte polisens hittegodscentral i Göteborg. Ärendet gällde en mobiltelefon som skulle finnas i polisens beslag. Nu ville han hämta ut den.

– Men det fick han inte, den var inte redo att lämnas ut. Då blir han arg och utåtagerande, säger Hans-Jörgen Ostler.

Tumult utbryter och händelseförloppet som följer är oklart. Klart är dock att mannen strax därefter omhändertas i närheten av hittegodscentralen.

– Han är frihetsberövad i detta nu. Anledningen till detta återkommer jag med, rapporter från poliserna på plats har inte kommit in ännu, säger Hans-Jörgen Ostler.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS