Västtrafiks app ligger nere

Under måndagsmorgonen har Västtrafiks reseapplikation Västtrafik To Go legat nere i omgångar. Vid 09-tiden får alla resenärer som öppnar appen därför en tillfällig biljett som gäller i 30 minuter.
– Man trodde att det var löst, men det var bara löst i några minuter. Så därför är störningsbiljetten nu aktiverade, säger en störningskoordinator vid klockan 09.

ANNONS
|

Första gången som applikationen började strula var vid 07.45, vilket Västtrafik löste med att utfärda tillfälliga störningsbiljetter.

– Exakt vad det är för fel, det vet vi inte. Det har varit problem med att köpa biljetter mellan 07.45-08.00, men den biten verkar vara löst. Vissa kan dock fortfarande ha problem med att appen kraschar, sade en störningskoordinator vid 08.30

Men problemen fortsätter under förmiddagen.

– Man trodde att det var löst, men det var bara löst i några minuter. Så därför är störningsbiljetten nu aktiverade igen, säger en störningskoordinator vid klockan 09.

Störningsjouren meddelar att möjligheten att köpa engångsbiljetter aktiverades igen vid 09.45.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS