Väpnat rån i Kärra centrum

Strax innan klockan sju på måndagskvällen utsattes ett apotek i Kärra centrum för ett väpnat rån. En maskerad man ska ha hotat personal med pistol och plockat med sig olika mediciner.

ANNONS
|

Det var precis innan klockan sju på kvällen som en man maskerad med luva och munskydd klev in på ett apotek i Kärra centrum. Han hotade sedan personalen med pistol.

– Han visar upp ett vapen och tvingar ner två i personalen på golvet. Han plockar sedan på sig en massa mediciner och försvinner i okänd riktning från platsen, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Personalen var skärrad efter händelsen men ska inte ha fått några fysiska skador. Efter rånet sökte polisen i området med hund men ska inte ha lyckats hitta någon hittills.

ANNONS

– Vi har en patrull kvar i området som tar upp uppgifter för anmälan på apoteket och tittar på om det kan finnas övervakningskameror, säger Peter Adlersson.

Vid elvatiden hade polisen lämnat platsen och en anmälan om rån upprättats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS