Väpnat rån i Göteborg

En man har blivit rånad vid en bankomat i Hisings Backa. Polisen är på plats. Enligt polisen ska mannen inte vara fysiskt skadad.

ANNONS
|

Larmet kom in till polisen strax innan klockan fyra på eftermiddagen. En man ska då, enligt egen uppgift, ha tagit ut pengar från en bankomat utanför ett bankkontor på Lisa Sass gatan i Hisings Backa.

– Två män kommer fram och tilltvingar sig en okänd summa pengar. Den ene har kniv och de har huvorna från sina jackor över huvudet, så att det är svårt att se hur de ser ut, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

Enligt mannen flydde de båda gärningsmännen i bil efter rånet.

– De drar iväg i riktning mot Tagenevägen. Vi har larmat ut bilen, så alla patruller i hela Göteborg letar efter den. Men vi vet inte om den är falskskyltad, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Efter rånet tog sig rånoffret in på bankkontoret, där han fick hjälp med att ringa till polisen. Mannen ska ha klarat sig utan fysiska skador.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS