Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Uppdatera GP:s mobilapp - eller missa hetaste nyheterna!

Har du uppdaterat GP:s mobilapp? Inte? Gör det då – om du vill fortsätta få nyhetsnotiser om det senaste heta i Göteborg och världen från oss… Från och med i dag går vi över till en ny leverantör av tjänsten, så se till att uppdatera appen!

Under en tid har en hel del av våra mobila läsare saknat att få sina nyhetsnotiser i mobilen som vanlig. Andra har fått dubbelt upp och fått två nyhetsnotiser, så kallade nyhetsflashar, vilket kan vara precis lika irriterande som att inte få dem alls.

Men nu har vi löst problemet!
GP Online byter leverantör av den här tjänsten för att se till att ni faktiskt får en nyhetsnotis när vi väljer att skicka sådana och att ni inte ska få några dubletter. För att detta ska fungera måste du dock uppdatera till den senaste versionen av vår mobilapp (version 4.2.0), vilket du kan göra i AppStore om du har en iPhone eller i exempelvis Google Play om du har en android-telefon.

Inom kort kommer GP Online dessutom att kunna presentera en hel rad nyheter kring vår nyhetsapp som gör läsarupplevelsen både bättre och smidigare – utifrån vad ni läsare har gett oss för feedback.
Men tills dess: se till att uppdatera GP:s mobilapp och få reda på de hetaste nyheterna både snabbt och smidigt!

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.